Sildid

pühapäev, 13. november 2011

Üllatused jätkuvad.

Köögiga olen saanud nõnda kaugele, et see on kah üleni pahteldatud. Eks peale esimest värvikihti näeb, kui palju pahteldamist veel ette peaks tulema. Pisut kindlasti.
Minu ema asus laupäeval köögi seinu pesema ning rääkis jonnaka järjekindlusega, et õhulõõri kate tuleb eemaldada. Pelgasin seda tööd, isegi mõtet sellest. Jah, ma nägin isegi, et lõõr oli täis maja ehitamise algusest sinna kogunenud tolmurulle ja muud prahti. Aga kuna sõrestik vabatahtlikult mingeid liikumise märke ei näidanud, mõtlesin asja sinnapaika jätta. Vabandasin jõulisema surve avaldamata jätmist lausega "kui tuleb koos poole majaga, siis ma küll ei tea, mis edasi saab..." ja jätkasin töid teistes ruumides. Ema aga jonni ei jätnud ning lõpuks ronisin lae alla, rakendasin pisut käerammu ning eemaldasin luugi seinast. Või siis seina koos luugiga. Sest et nii nagu kartsin, olid need kaks aja jooksul kõvasti kokku kasvanud.
See, mis luugi taga peitus, mahtus hädavaevu potti ära:


Ventilatsiooniava kõrval olev punane tellis pahteldatud ei saa! Las jääb välja näha - mälestuseks sellest, missuguse hooga luuk seinast välja kargas.
Nüüd sai köögi seinte pesemisega jätkata.


Ootan kannatamatult, et piltidesse tekiks teist tooni! :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar