Sildid

neljapäev, 23. august 2012

Pilgud laes :)

Kui minu supervend ja meie isa aprillikuu eelviimasel päeval minu esiku lage paigaldama hakkasid, ei võinud keegi aimata, et sellega ühtekokku peaaegu neli kuud läheb.
Aega läks, aga asja sai - nii tarvitab vanem generatsioon öelda, kui mõni tegu venima kipub. Hea lohutus, eksole. No ja minu esiku lae kohta võib sedasama ütelda.
Eile õhtul tuli vend oma perega mu poole. Pakkusin noortele esteks kartuliputru ja hakklihakastet ja siis ei olnud muud kui aina nautida. Täis kõhuga ronis vennaraas lae alla ja kruvis sinna need lauad, milleta viimased neli kuud elanud olin.


Lambid jäid praegu minu ripplae taha. Tuleb paigaldada trafo ja halogeenid ja juhtmed lae peale vedada. Eile ei jäänud selleks aega. Freesi ei olnud kah käepärast. Nii et päris seda öelda ei saa, et esiku lagi valmis oleks. Nüüd on esik madalam, soojem, kodusem... Ja esialgu ka hämaram.



Mulle meeldib :)

2 kommentaari:

  1. Mulle ka meeldib kõik mis sa teed :)

    Ma jätan Sulle ka teate, et kui kuskil Keilas näed/tead korterit üürile antavat (või soodsalt müüa), siis minu tütar oma peikaga otsivad sellist varianti - võid mulle teada anda, kui tüli ei tee :)

    VastaKustuta
  2. Hästi, Muhv! :)
    Ma põline keilakas ei ole ja suuremat tutvusringkonda seal ei oma. Mõned tuttavad ikka on kah.

    VastaKustuta