Sildid

teisipäev, 9. oktoober 2012

Lugemissaal peaaegu valmis!

Viimased päevad on olnud väsitavad. Pühapäeval andsime oma harrastusteatriga suisa kaks etendust. Hästi läks, aga lavapinge on ikka kuidagi eriline ja väsimusele vaatamata ei tulnud und enne kella kolme öösel. Eile oli tõeliselt sinine esmaspäev, olin rampväsinud ja ihkasin voodisse. Aga õhtul ei tulnud jällegi und. Peaks vist mingid rohud hankima, et end vahel rahulikult välja magada.
No ja kuna und ei tulnud ja niisama telekat vaadata tundus ka ajaraisk, nokitsesin oma tualettruumis pisut edasi. Paigaldasin riiuli servadesse jäävad liistud ja mõõtu said ka põrandaliistud.
Tagasein sai täidetud, pott ja põrand pestud ja nüüd näeb see ruum välja nõnda:


WC vasakus seinas on kaks pildiraami, mille sisu on ajalooline. Nimelt andis minu isa minu kätte minu 82-aastase vanaema tunnistuse ja tubli tööinimese ordeni. Panin need raami. Ja seina.


Tunnistus on mu meelest eriti äge. Eesti keel on 61.aastast alates päris palju muutunud. Enne oli lahedam, ma ütlen :)


Ruumi paremasse (sellesse raamatulehtedega seina) puurisin ka 4 auku, tüübeldasin ja paigaldasin paberirulli hoidmise riistapuu. Sain selle emalt päris remondi alguses. Olin nii õnnelik, kui mul seoses ühe vana haagiga täpselt sama idee tuli. Vend tõi mind maa peale tagasi, kui ütles, et see mõte on juba kellegi poolt varem mõeldud ja asjaks vormistatud. Mis sääl siis ikka. Peamine on, et mu rull on vetsus seinas!


Lagi on veel teha, siis on selle ruumiga enamvähem ühel pool vast. Mul oli algul küll ettekujutus paarist lisavidinast, aga ruum on kuidagi väikseks jäänud. Hea, et ise sisse ja istuma mahun. Pehmet mööblit sinna enam küll ei paiguta! :D

Täna hakkasin meenutama, et mäherdune mu vets siis alguses välja nägi ka.... Ei tulnudki meelde. Hea, et blogi pean :)
Enne ja nüüd:


Vahva, eks?
Ai, ma olen häppi!

3 kommentaari:

  1. tõesti vahva lugemissaal :) ülimalt originaalne :)

    VastaKustuta
  2. Nagu öö ja päev! Vaadake, et teil järjekorda sinna lugemissaali ukse taha ei teki :P

    VastaKustuta