Sildid

esmaspäev, 27. veebruar 2012

Pikad pühad köögis.

21.veebruaril sain kätte osta.ee-st pingelises võitluses endale saadud kupli. Maksin selle eest 25,5 raha, lisaks 8 raha kullerile, kes selle kaugelt Lihulast tervena minuni toimetas.
23.kuupäeval külastasin Keilas Bauhausi ning ostsin mõned hinged kapiustele ning vannitoa mosaiigi ladumiseks mõned tarvikud (lõikaja, krohvivõrgu ja kile. Liimi kah). Veel tõin poest ära kaks täiesti tavalist valget riiulikandurit. Igatahes sai kuppel abilise toega lakke 24.veebruari hommikul – täpselt õigel ja ilusal päeval.


Minu pühadeaegne edenemine Kodus algaski sellesamuse lambi paigaldamisega 24.-dal veebruaril.
Sel päeval tuli mulle Triinu külla. Lobisesime pikalt. Mina värvisin köögi ja esiku laealuste kappide uksi, uste hingi ja neidsamu riiulikandureid. Triinu aitas vannituba tühjendada. Hilisõhtul kruvisin kapiuksed omale kohale ära. Vahva sai. Kuidagi avaram kohe.

Pean hoolega jälgima, et detailide paigutamisega liiale ei lähe. Köök on väike ja juba on iga konksuke endale midagi külge rippuma saanud. Mõned asjad on muidugi väga tarvilikud ka – nagu näiteks jõuluvanalt saadud tuletekk.


26. veebruaril koristasin oma elamist täie tõsidusega. Ja märkamatult leidsid oma koha nii riiulikandurid kui konksud. Viimased on sellestsamast Korterist pärit, a samuti pisut viimistletud moega. Ja veel olen uhke selle üle, et nüüd on mul paigas ka kapialuseid varjama hakkava kardinakonksud. Kaks neist sai alles eelmisel päeval vannitoa seinast välja tõmmatud ja üle värvitud. Toru on endine gaasiballooni toru, mis väärt kraami pliidini juhtis. Nüüd tulevad sellele kardinad.
Pühapäeval said ette ka aknakesed WC mõlemal suunal. Ning riiulikanduritele sai mõõtu lõigatud üks vana raamaturiiul - taaskord üks Korteriga kaasa saadud ese.



Pühapäeval käisid mu pool kallid sugulased Lagedilt (palju tervisi teile!) ja neile tundus, et võrreldes novembrikuu algusega, mil nad mu Kodus esimest korda käisid, on minu elukene edenenud. Neil on loomulikult õigus!
Küpsetasin kena päeva tähistamiseks ploomikooki ja vestlesime maast-ilmast. Ka minu vannitoast, mille alastuse järgmises postituses vaatamiseks välja panen.
Veel käis pühapäeval külas minu ema (tuli ja läks suuskadel!) ning venna pere. Viimane sai pühapäeval kolmeliikmeliseks - kodus kasvab beebipoiss, kelle järel Lätis käidi. Ai, mu poisid tahaksid endale ka sellist päntajalga Jack Russelit. On teine tõeline nunnukas!
Tänan edasiviiva nädalavahetuse eest oma ema, kes hoidis silma peal minu isiklikel marakrattidel! :)

2 kommentaari:

  1. Väga mõnus köök! Osta.ee on üks tänuväärne keskkond, kuigi vahel võib tervisele ohtlikuks saada - ma hankisin möödunud aastal pingelises võitluses sealt endale singeri masina, pärast oli vererõhk vist 200 :D

    VastaKustuta
  2. Jah, Muhv! Osta on üks energiaröövel. Adrenaliinita seal ei pääse, kui ikka tõsine soov midagi endale saada on :D Olen mitmelgi oksjonil selliseid spurte teinud et... ja mõnest loobunud kah, kuna leidub veel minusuguseid.

    VastaKustuta