Sildid

neljapäev, 8. märts 2012

Põnev ja pingeline Pesuruum

Kui algul arvasin, et Kodus sees elades on remondi jätkamine käkitegu, siis tegelikult see päris nii ei olegi. Elu nõuab oma aja - söögi tegemine ja lapsega õppimine, lisaks tahaks ju kardinapitsi heegeldada ja muud nipet-näpet kasulikku korda saata.
Võtsin oma jõu kokku ja alustasin Pesuruumi seinte kallal Suure Lammutustööga 06.märtsi õhtul. Palju teha esi saanudki - kell liikus kiiresti ja öösi koksimine kortermajas ju kõne alla ei tule.
Kui esikuseintelt krohvi mahapeksmine oli käkitegu, siis vannitoa seina kallal pidin kohati rakendama mehejõudu. Usun, et oma parema käe musklitega saaksin mõnel fitness-konkursil auhinnalisi kohti :D


Eile õhtul (07.märtsil) läksin lammutamisega kaugemale. Kohati oli krohvikiht väga paks (kuni 2cm), kohati jälle vaevalt 5 mm. Kusjuures lammutamiseks oli hõlpsam just see jämedam kiht.


Ühe seina sain eile peaaegu et krohvivabaks. Akna piirdeliistud jäävad seekord naturaalseks lihvimata - kavatsen liistud punaseks värvida. Vot nii.



 Vannitoa vasakust seinast koksisin välja mõned punased tellised. See oli äärmiselt rõõmus üllatus ja kui mul ei oleks laed nõnda kõrged, võiksin väita, et hüppasin selle avastuse peale rõõmust lakke.
Muidugi muudab avastus kogu vannitoa tegemisel mõnda minu varasemat plaani, aga õnneks ainult positiivses suunas. Ma arvan :D



Pesuruumis teha:
- krohv neilt seintelt maha, mis valge kindakrohvi alla lähevad.
- torukanalid seina uuristada
- boiler kõrgemale tõsta ja uued torud paigaldada
- mosaiigi kavand läbi mõelda ja zabloonid teha
- plaadid kokku koguda ja mosaiiki laduma hakata
- seinad uuesti krohvida/plaatida/mosaiikida/vuukida
- põrand plaatida
- mööbel ehitada
- vann ja kraanikauss sisse
- pesumasin hankida!
- Elektritööd/lambid
- Lagi

Ütleme nii, et minu Pesuruumis on veel üht-teist teha. Toru- ja elektritöödega ma ise hakkama ei saa. Ja kardan, et ka boileri paigaldamise ja laega. Kõige muuga saaksin ehk hakkama. Nõme, et päris kõike ise ei oska! Ja nõme, et mul remondiks nii vähe aega on!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar