Sildid

reede, 29. november 2013

Parim palavikuravim vol. 2

Kolmapäevad on eriti toredad. Nad murravad töönädala ja on muidu ka kuidagi eriti tõhusad päevad. Minul vähemasti.
Sel kolmapäeval oli tervis juba parem. Aga nii hea siiski mitte, et tööle tagasi minna.
Majapidamises leidus veel käputäis lubiliiva, veerand kotti heledat krohvisegu ja törtsuke müürisegu. Tsement oli otsa saanud ja kui aus olla, ei olnudki sellest midagi - krohvimisega on seks korraks ühel pool. Ei ole veel otsustanud, kas magamistoa teise seina tuleb kipsplaat või krohvin selle ka ära. Kaldun krohvimise poole, aga siis tuleb küll materjali juurde võluda.

Pisike palavik mul siiski oli veel. Tegin oma tööasjad kibekiiresti ära ja õige pisut peale lõunat otsustasin, et vähendan magamistoas olevat puitmaterjali tagavara. Tasapisi peaks seda ruumi tühjemaks saama. Homme peaks isa lõpuks tulema ja roovi paigaldama hakkama ja mida vähem on seal kola, seda parem.
Tikksaag oli venna juures ja sellest oli kahju. Minu isiklikud saed on kõik miskipärast nürid ja kui sul on vaja saagida umbes 32 lauajuppi käsitsi mõõtu, on see paras tegemine. Mõnda juppi veel mõlemast otsastki.
Aga mina saagisin. Siis kruvisin.
Ja õhtul tassisin vannituppa täiesti lihvimata, lakkimata ja viimistlemata riiuli. "Ajutise," nagu ma ta kohta ütlesin.


Kui hakkasin asju riiulitele tõstma, ehmusin päris ära. Tsiises, kui palju võib ühel inimesel olla poolikuid śampoonipudeleid! Lubasin endale, et enne lihtsalt ei osta enam ühtegi uut pudelit, kui vanad lõpuni ära kasutatud on. Kui ma ei peaks muidugi vahepeal linna juhtuma ja seal mõnda Dove Silk & Sleek śampooni ei kohta. Meil siin seda ei müüda, aga see on mu juustele kõige parem.
Eriliselt uhke olen oma suurepärase mopinagi üle. Ikka on mure, et kus seda äsja kasutatud ja loputatud moppi nõrutada. Mu omad nõrguvad nüüd spetsiaalselt neile mõeldud nagis - roheline ämber all.


Seda, millal ma vanniesise paneeli omale kohale kinnitasin ja ukse ning lauad tõepoolest paika sain, ma enam ei mäletagi. Paar nädalat on sellest igatahes küll. Pinoteksimata ta on, aga küllap jõuan.
Mosaiigipildi ja vanni kohtumisjoon on vaja silikoonida (ostsin seks tarbeks eile isegi püstoli!). Ehk nädalavahetusel.


Vannitoaga on nii, et see on saanud küll seni üsna täpselt niisugune, kui ma ette kujutanud olen. See vannipaneel sealjuures. Ja vanni originaalpaneel (valge plastik) on mul nüüd üle. Kellelgi ei ole tarvis? Sellega saab talvel suurepäraselt kelgutada :)
Kraanikausikapiga on mul ka omad mõtted. Nagu ikka, on mõni oluline osa puudu. Raha :D Et kraanikauss osta ja kraan ja... Ilmselt teen esialgu kapi valmis ja kui võimalused paranevad, toon kapi peale kraanikausi kah. Sest praegu neelab magamistuba kogu minu tähelepanu. Ja finantsi.

5 kommentaari:

  1. Sinu kiitmiseks on vaja eraldi sõnaraamatut,sest mul saavad lihtsalt kiidusõnad otsa,kui tubli võib üks inimene olla! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ei ole see asi nii hull midagi, Kertu :)
      Mul on lihtsalt pealehakkamist. Oskused tulevad tasakesi ja see on kõikidega nii. Tore oleks, kui oma remontimisega kellessegi teisesse ka natuke pealehakkamise julgust süstida suudan.

      Kustuta
    2. Minusse süstid kogu aeg hakkamist,aga miinus see,et pole nii lahtise peaga kui sina ja ideid ei ole piisavalt võtta :)

      Kustuta
    3. Halloo! Sina seda küll öelda ei saa, et su pea lahtine ei ole. Ka käed on sul õiget pidi otsas, Kertu! :)

      Kustuta