Sildid

kolmapäev, 4. aprill 2012

Küpsetatud saapad ja idülliline elu.

Meil siin ehitab vald uut ühisvee- ja kanalisatsioonisüsteemi. Täiesti ootamatult suletakse tänavalõike, pea igal nurgal on kopp ees ja mudamäed on guinessi rekordi väärilised. Ja mõistagi tähendab see seda, et uudishimulike väikemeeste saapad tuleb igal õhtul survega üle lasta. Meeste jalad, püksid ja kõrvatagused ei pääse survepesust samuti. No ja see tähendab jällegi seda, et kui sul ei ole just kapis seismas kümmet paari voodriga kummikuid, siis tuleb jalavarjud õhtul peale nende põhjalikku pesu pliidi kohale kuivama riputada. Või veel parem - ahju.


Näe, mu külmkapi kõrval seisval kapikesel ei ole ikka veel õigeid sahtleid sees!
Ahjus küpsevad saapad, õmblustöö sünnipäevaks saadud lillekimbu kõrval, mõnus muusika raadiost ja hunnik nostalgilisi vahvleid loob minu kööki eriliselt idüllilise meeleolu.  



Suutsin vahepeal mõned päevad tõsiselt haige olla. Haiguse lõpetasin piduliku tööga WC põranda kallal. Võtsin lihtsalt kätte ja lõikasin linoleoumi parajaks, liimisin selle käiguraja järgi põrandale, saagisin valmis põrandaliistud ja panin need oma kohtadele. Puuri mul ei leidunud, et seina sisse augud puurida ja kruvima hakata.  Trelli pole kah hetkel käepärast. Seepärast said liistud seina kahepoolse teibiga. Võid nüüd mõelda, et "hull naine! Nii ei tehta!" aga mina tegin vot. Ei mingit häbenemist! Luban, et liistud saavad lähemal ajal ikkagi päriselt ka seina külge. Lihtsalt tahtsin midagi remondi moodi teha, et tervis tagasi tuleks.


Sellel pildil on WC tapeet üsna õiget tooni jäänud.
Ja veel - tellisin ära esiku lae. See pidavat valmis ka olema, pean lihtsalt järgi minema. Mõtlen, et tellin õige samast kohast WCsse riiulid ka ära. Ja lähen korraga järgi. Saab jälle sammukese edasi.

MUU TÄHTIS INFO:
Kärdi kingitud rahapuul on juureniidikesed all. Istutan täna mulda.
Kõik minu külvatud seemned on tõusnud. Ainult paprika pipardab - kümnest seemnest kaks on end roheliseks volaskiks vorminud ja ülejäänud magavad veel oma turbatorudes. Piparmünti külvasin ja see on ka tubli. Tomatid kavatsen täna ümber istutada - neil on juba pisut kitsas.

Remontimiseks hetkel raha napib. Seepärast kiirustan tagasi kööki oma lapimantlit õmblema. Peaksin vist käsitöö tarvis uue blogi tegema, mis? Ei tahaks neid kahte teemat väga sassi ajada. Ja selge on see, et varm või hiljem (ilmselt hiljem!) saab remonditeema lihtsalt otsa.

Ah jaa - eile sai Kodul 7 kuud nõnda, et selle võtmed minu taskus on.  Siin on idülliline elu, ma ütlen :)

2 kommentaari:

  1. ooo kui äge, ma peaks siis külla tulema ja vaatama raha puule õige koha ka!

    VastaKustuta
  2. heh,ma oleks ka samamoodi teibiga pannud liistud seina :) vähem tolmutamist :)

    VastaKustuta