Sildid

kolmapäev, 16. november 2011

Suured sammud edasi.

Kolmapäeval kolisid välja vana pesumasin, pliit ja külmkapp. Konutavad hetkel kolmekesi väljas kuuri ees. Kui neil veab, leiavad juba täna öösel uue kodu. Ja kui ei leia, saavad lähematel päevadel viidud kohta, kus neis sisalduv väärt kraam uue masina loomiseks ära kasutatud saab.

Kolmapäeva mahtus toredaid edasiminekuid veelgi – eelmisel õhtul külla saabunud lihvmasinad oli vaja ju häälde saada. Mul on nii hää meel, et mul on säärane suurepärane vend, kes pealjuks ei pidanud minu tagasihoidliku pesa Lastetoa põrandaga katset teha!

Peab ütlema, et esiti lõi lihvmasin elektrikapis korgid välja. Need tuli uued tuua. Kuigi mina samal ajal ei kasutanud ühtegi elektrilist masinat! Ja kui korgid said vahetatud, saigi tööga alustada.


Esimese lindi umbe lihvimine võttis aega umbes 7 minutit. Selle ajaga põrand erilisi lihvituse-märke ei näidanud. Ja pabereid palju ei olnud. Vend tegi kõne tuttavale-paarile ja põrutas ära pealinna paremate paberite järele. Või siis „jämedamate“ järele.
Mina sain vahepeal lastetoa põranda viimase ruutmeetri vanast värvist lagedaks.
Õhtul nägi hommikuga võrreldes märksa parem välja nii minu köök kui lastetoa põrand. Ja et värvirull puhastada, sai pool tiiru valget värvi lakke ka lastetuba. 12 tundi värviaurulises ja lihvimismürinas saigi veedetud. Homme jälle päev :)


2 kommentaari:

  1. eriti tolmuvaba põranda lihvimine :) kui me 5 aastat tagasi siin korteris elutoa põrandat lihvisime, siis oli kotita lihvija ja iga viimnegi koht oli kollast tolmu täis :D aga jah, tulemus oli seda väärt :)

    VastaKustuta
  2. Kotist on tõesti abi, Kertu! Ma ei kujuta ette, et SEDA tööd ka veel tolmutamine saata võiks! Aitab pahtlitolmust küll :)

    VastaKustuta