Sildid

pühapäev, 29. jaanuar 2012

Elektrik omast tahtest.

Kui üdini aus olla, siis minu kolimine Koju sõltub voolust. Kui särtsu ei ole ja süüa teha ei saa, ei saa ka sisse kolida. Ja veest sõltub see kah. Köögis peab olema võimalik sooja veega nõusid pesta.
Sel nädalavahetusel otsustasin katta oma tualettruumi teise valge seina ja elektrijuhtmed lõpuks ära vedada.


"Kas nii jääbki see sein?" küsis laps murelikult. Jah, nii jääbki. Ühes WC seinas saabki olema raamatulehtedest moodustatud tapeet. Nüüd on selles väikeses ruumis seinad valmis.

Elektrikaablite panemiseks pidin esmalt seina puurima mõned tublid augud. Kolme kohta. Sain kenasti hakkama - ainult üks sein osutas tugevasti vastupanu ja pidin puurimiseks sobivat kohta otsima. Kütsin köögis pliiti ja lae all oli tõeliselt palav.


No ega ma päris elektrik ei ole nüüd! Paberiga mees tuleb lähipäevil ja ühendab kaablite otsad nii, et vool seal sees liikuma pääseb. Ma olen rohkem nagu "kaablikutt" või siis "-mutt."

Täna eemaldasin uste vanadelt hingedelt värvi ning värvisin need aerosooliga mustaks. WC ukse tõstsin tema algupärasele kohale tagasi. Lõpuks ometi saab pissil käies ukse kinni tõmmata.

Ja päeva lõpetuseks tegin ühe ämbritäie isevalguvat põrandasegu ja valasin selle WC põrandale. Selle peale tuleb põrandakattematerjal. Liistud ja lagi ka panna ja elamise kõige väiksema ruumi võib põhimõtteliselt valminuks lugeda.



Köögis olid tublid ema ja vend. Ema pesi pliiti ja pani söögikraami kindlamasse kohta, vend õlitas töötasapinna ära. Köögis on juba niiiiii ilus!



Uut segistit on vaja. Kui linna pääsen, toon ühe.

Juuksed, käed ja nahk on kurnatud. Ise veel ei ole :)

2 kommentaari:

  1. Nii, näen midagi, mida mina ei ole suutnud lahendada: Kuidas valada põrandat nii, et potti ei peaks eemaldama? Pildilt hästi ei seleta, kas sinna ümber on miskit pandud ja pott jääb nö süvendisse? Mul nimelt oleks ka vetsus vaja uut põrandat, aga mine mitte ei viitsiks potieemaldamisega tegeleda.

    VastaKustuta
  2. Mina potti ei eemaldanud - madalamad ja valamist nõudvad pinnad olid tekkinud sellest, et mõned plaadid vanalt põrandalt olid puudu. Põhimõtteliselt võiks ju mingist massist potile võru ümber ehitada küll. Kasvõi mingist tihendist, mida hiljem lihtne eemaldada oleks. Kuna ebatasasusi plaatide vahel oli põrandal küllaga, vedasin segu oma silma järgi mujale ka. Keerulist ei ole ses töös midagi.

    VastaKustuta