Sildid

laupäev, 7. jaanuar 2012

Finaal elutoas.

Eile (07.01) alustasin elutoa tapetseerimisega. Mõõtsime ja lõikasime pojaga paanid ja asusin neid järgemööda seina kleepima. Seda, et see vana tapeeti eemaldamata keeruline on, teadsin juba ennegi. Esimese paani järel vaatasin väga kurjalt tekkivaid õhumulle. Aga jätkasin siiski. Ausalt - tean liigagi hästi, mis sorti uudised ootaksid mind nende mitmete tapeedikihtide all ja neist uudistest ma hetkel huvitatud ei ole.


Otse loomulikult loodisin ja märgistasin nii tulevase tapeedi ülemise kui küljeserva, aga sellest ei olnud vähimatki kasu - kuumaastikulise aluspinna puhul tõusevad/langevad paanid ikka nii, nagu neile endile parem on. Loobusin ette tõmmatud joonte jälgimisest üsna pea ja usaldasin oma silma.

Ukse kohale jäid mullid eriti tugevasti nähtavale. Aga esimesed paanid olid vana tapeedi kenasti läbi imuutanud ja juba enam-vähem siledalt seinas. Loodan, et ka uksepealsed paanid end ise sirgu ajavad.
Tänase päevaga jõudsin ära tapeetida peaaegu et kaks seina. Homme tegelen teise tooni ja teiste seintega.



Hoian hinge kinni, et homme Kortesisse minnes seinad enam-vähem mullivabad oleksid.
--------
Päev oli tähelepanuväärne ka selles mõttes, et vana punane diivan kolis välja. Terve remondi aja koperdas ta ühest nurgast ja ühest toast teise. Täna käis abiline T. ja lammutas selle kolaka laiali. Viisime ta kuuri hoiule.
--------
Ema käis ka abis. Lihvis esikus uksepiitasid ja pesi ning lihvis vannitoa ja WC uksi.
Vend oli vahepeal ahjule kapi ümber ehitanud. Kui homme tapeeditud saan, hakkan köögimööblit ehitama.
Lahe!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar