Sildid

laupäev, 14. jaanuar 2012

Tabeedilaupäev köögis.

Kui ma juba tapeediliimine olin, otsustasin ette võtta sama töö ka köögis.
Enne seda üritasin muidugi köögist vähe kodusemat ruumi tekitada - panin akna alla ühe lauakolaka ja vaiba maha. Lihtsalt, et kodusem tunne tuleks. Tuli jah.


Esimese paaniga oli kõige raskem.Pidin ta esmalt kuivalt seinale saama, et ära märkida tapeedi ülemine serv ning auk lambi tarvis. Kui augu välja lõikasin, pidin lambi lahti kruvima. Ja siis hakkas üks nihutamine ja nikastamine. Tapeet on kohalikust ehituspoest ja maakodulik. Tahtsingi nii. Sellel on ravimtaimede pildid ja nende ladinakeelsed nimetused.
Tapeet oli pretensioonikas - venis kui kole, samas oli väga õrn. Päevaga ei jõudnuki rohkem kui kaks seina. Võibolla homme panen edasi.



Vaade köögi aknast vannitoa suunas (redelilt pildistatud, põrandalt sellist pilti ei näe):


Vend käis korra läbi. Kergitas mu kivimüüride peale kulmu. Päris kõigega rahul ei olnud. Mu meelest üks sammas loksub. Ei tea, mis sellega nüüd edasi teha. Kas osa maha lammutada ja uuesti laduda? Kui peab, siis peab. Aga eks vaatab.
Ema tuli õhtul appi. Pesi ja pühkis teistes ruumides. Sai jälle sammu võrra edasi.
Kui saaks köögimööblile töötasapinna peale, pliidile-külmikule elektri sappa, koliksingi kohe sisse. Hoian endale pöialt, et need asjad ruttu aetud saaks.

1 kommentaar:

  1. väga armas kooslus! sul on laitmatu maitse! oleks pidanud su sisekujundajaks palkama :)

    VastaKustuta