Sildid

laupäev, 24. detsember 2011

Julge tükk!

Ma tahtsin kohe alguses kuskile oma elamisse kindakrohvi.
No alguses otsutasin, et midagi väga põhjalikku tegema ei hakka - saaks ainult sisse kolida!
Tänase päeva pikemad tunnid veetsin Korteris. Esimene pool päevast ei sujunud sugugi, väikesed abimehed tegid elutoas trianglit, Ema pesi köögis ja lastetoas radikaid ning mina üritasin midagi tarka ette võtta esiku selle seinaga, mis juba valge krundi peale saanud oli. Selgus nimelt, et seesamunegi krunt vana tumerohelise õlivärvi peal hästi püsida ei taha. Võtsin siis oma armsa lihvketta ja lihvisin suurema osa kruntvärvist jälle maha. Taas üks kilplasetöö.

Kui Korter ainult minu päralt jäi, otsustasin laia peitli ja haamriga ühele seinale läheneda. Algul mõtlesin, et toksin värvisesse seina mõned praod, et sellel siis kindakrohvi proovida. Värvi peitli ja haamriga kraapida oli tüütu - tundus, nagu oleks see roheline nagu kumm või liim - ei tahtnud isegi haamriramm sellest jagu saada. Ja siis korraga lõin hopsti - seina katvast krohvisegust läbi. Nüüd läks töö libedalt - poole tunniga sain esikus WC ukse kõrvale jäävast seinast lahti. Või siis poolest seinast.


No ja siis kolisin juba selle peenikese seina pääle ka,mis vannitoa ukseliistust paremale jääb. Juhtmed ja need lülititikarbid koukisin ka seinast välja. Pühkisin hoolega, immutasin nakkedispersiooniga ja...
ja mikserdasin krohvi-, kipspahtli ja kipsi segust kokku ühe ütlemata mõnusa mördi. Parema käega loopisin selle siis seina. Hiljem kastsin kindas käe vette ja silusin.
Palun väga - minu elu esimene kindakrohv! Veel täiesti kuivamata! Aga ma olen ülirahul!

Praegu on sein veel hall ja õiget ilmet ei ole. Aga varsti, varsti on ta just õige!
Homme lähen Korterisse tagasi ja katan samal moel vannitoa uksest vasakule jääva osa.
On see vast vahva töö!
Häid jõule mulle!

1 kommentaar: