Sildid

reede, 2. detsember 2011

Sussid jalga!

Eile õhtul Korterisse jõudes oli selge, et põrandate lihvimine on väga palju edenenud. Köök, esik, lastetuba ja elutuba on saanud juba üsna siledaks. "Veel üks kord veel peenema lihvimislindiga ja võib peitsima-lakkima asuda," ütlevad vend ja isa. See tähendab, et Korterisse sisenedes tuleb nüüd õuejalatsid ära võtta ja sussid jalga panna. Lahe!


Esiku seinad kruntisin eile teist korda üle. Ja esiku ning köögi vahelise "kapipealse" valmistasin pahteldamiseks ette - puhastasin ja tõmbasin pinnale nakkevahendit. Pahteldamise töö saan ära teha ilmselt täna. Kui esiku seinad olid enne rohelised, lagi ja uksed valged, siis nüüd paistab esik valge, lagi ja uksed kollased :D Aga ruumi tundub igatahes varasemast enam olema. Muidugi - hele mõjubki nii!

Isa ja vend lubasid täna ka veel põrandatega tegeleda ja kui veab, jõutakse vähemasti köögis peitsimiseni. Materjalid on ostetud (põrandatele saab kallatud vähemalt 156,96€), osta tuleb ka uued liistud ja need paika panna. Edeneb, peab ütlema. Edeneb! Ja tõesti - kui tuled, pead saapad jalast ära võtma :)


3 kommentaari:

  1. juba praegu on väga ilus! mis siis veel lõpptulemus on..... :)

    VastaKustuta
  2. Elan vapralt kaasa! Nüüd paistab siitoolt ekraani ka juba kodutunne välja - hele ja helge. Tõesti, mis siis veel lõpptulemus olema saab...

    VastaKustuta
  3. Aitäh, kullakesed! :)
    Muidugi tuleb lõpptulemus armas! Kogu remontimise protsess on üdini armas :)

    VastaKustuta