Sildid

esmaspäev, 2. jaanuar 2012

Sinised torud ja palju tööd.

Tänane päev Korteris möödus nii, et sain teha peaaegu et kõike. Pisut.
Esteks lihvisin lastetoas veelkord ühe seina ja värvisin, pahteldasin esikus üht nurka ja kapi ning liistu vahelisi pragusid, värvisin esiku kahte seina, lihvisin, pesin elutoa põrandaliistud ning värvisin need kaks korda üle. Ema käis abis ja kuumapuhus pisut värvi. Et see töö saaks enne esiku teistkordset värvimist ära tehtud.
Siis sai ka ukse piirdeliiste, esiku põrandaliistu alla jäävat krohvitud seinaosa lihvitud ja WCs värvitud nii seinu kui torusid (torude värvimise käigus said kena sinise tooni ka mu käed. Ja metallivärv ei tule lihtsalt veega pestes maha!).
Siis sai elutoa põrand vahelihvi ning esimese kihi pärilakki peale. Kui homme hommikul enne tööd jõuan elutoa teist korda üle lakkida, võiks õhtul tapeeti panema hakata. Kui jaksu on. Praegu küll ei ole :D





Tube sai ka seitse korda pühitud. Aga see on täna veel suhteliselt silmapaistmatu töö - pühid ära ja sekundi pärast on kõik jälle endine. Ja aknapaled värvis ema ära. Köögis, lastetoas ja elutoas. Mina pahteldasin, lihvisin ja värvisin köögis lambijuhtme kanalit.
Homme tööpäev. Ja õhtul taas Korterisse :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar