Sildid

pühapäev, 22. detsember 2013

Veel natuke mööblit :)

Olen internetist ja kasutatud mööbli poodidest sadu väiksemaid kappe vaadanud, mida kraanikausikapina kasutada saaks, aga sobivat ei ole kuidagi leidnud. Magamistoas ruumi tehes leidsin aga jupikese sedasama tala, millest vanni vasakusse otsa väikese astangu saagisin. Umbes cm oli ta vajalikust lühem, aga ajas asja ära küll. Saagisin kõige tavalisemast 5x5 ehitusprussist kaks juppi, lihvisin neid pisut (mitte liiga palju!) ja kruvisin need nurgikute abil selle tala külge, mis pesumasinat kõrgemal hoiab. Nendesamade lühemate peale kruvisin omakorda selle leitud talajupi, kaks tõsist kandurit panin tagaseina, saagisin saepuruplaadist 56z60cm suuruse plaadi ja kruvisin selle siis omale kohale. Tagant toetub saepuruplaat noile kandureile, eest ehitatud "raamile".
Kardinatoru saagisin vanast gaasitorust ja kinnitasin selle nii, et kahe püstise prussi ühed kruvid jätsin u 2 cm pikkuses sisse keeramata. Kardina lasin kokku ühest jupist linasest riidest, mis mul täiesti juhuslikult kodus seisis.
Kokku võttis seekordne mööblitegu umbes 2 tundi minu IV.advendi päevast.


Saepuruplaadi peale asetasin ühe valge 60x60 cm suuruse põrandaplaadi. Kui rohkem aega leian, siis asendan plaadi mõne niiskuskindlama ja paksemaga ja katan mosaiigikildudega. Niipea kraanikaussi mu vannituppa ei tulegi. Ei ole võimalusi ja saab ka nõnda hakkama. Niikaua kasutan kapipealset heegeldatud liniku eksponeerimiseks. 


 Kardina taga on peidus musta pesu korv. Olen rahul. Olgugi et üks mööbliosa tekkis sellesse pisikesse ruumi juurde, aga kuidagi avaram tundub. Ilmselt seepärast, et silm ei märka vannituppa sisenedes esimese asjana kuhjaga pesukorvi :D

Homme plaanin magamistoas möllata. Tükk aega ei saanud sinna minnagi - viimatise krohvimisega läksin nii hoogu, et sain märjast nahkkindast korralikud rakud. Või pigem natuke põletikulist käepinda, mis ei lubanud jupp aega üldse remondile mõelda. Nüüd on käed jälle terved ja saan edasi möllata. Ja homme on vaba päev!
Käte parandamise ajal sain varrastelt ettevaatlikult maha ühed säärised. Lõngaotsad veel peita.


Kui hästi läheb, on sel aastal veel üht-teist näidata. Loodame parimat! 
Musid-kallid-paid!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar