Sildid

esmaspäev, 9. jaanuar 2012

Elutuba valmis!

Nii nagu planeerisin saigi möödunud nädalavahetusega Elutuba päris valmis. Seina said viimased paanid tapeeti ja selles ruumis on nüüdseks korras nii seinad, põrand kui lagi :D
Isegi uksed on värvitud!

Väike pildireportaaz:


Selle lilla tapeedi ostmine oli paras naljategu. Poodides on valik nõnda suur, et õiget leida ei olegi nii kerge. Ma ei tahtnud väga moodsat tapeeti, otsisin ikka "vähem moodsaid". Minu unedes säärast lillat mummudega tapeeti küll ei olnud. Ja nii kallist ka veel!
Aga viimasel minutil sai kolm rulli sellist ikkagi ära ostetud. Tapeet tundus rõõmus ja sametine. Ja nii ta ongi. Seinas ka. Rõõmus ja sametine.


Küll ma kartsin, et selle tapeedi alla jäävad ka vastikud häirivad õhumullid. Aga ei midagi - juba pannes oli näha, et mulle ei jää peaaegu et ühtegi. Ja ausalt - tapeedil ja tapeedil on suur vahe. Seekord oli küll nii, et kallist tapeeti panna oli lausa lust.



Peab ütlema, et olen rahul. Nii vahva on! Poleks sellest lillast nii palju arvanudki.

------

Ema lihvis, värvis ja toimetas. Pilt muutus aina valgemaks.
Tapeediliimi jäi pisut üle ja kolisin sellega esikusse.
Lõpetasime kell 1.30 öösel. Tavaline asi ;)

3 kommentaari:

  1. see lilla tapeet on väga vahva :) ja tõesti, tapeedil ja tapeedil on vahe...isegi mitu korda selles veendunud, et mõnikord tasub vähe kallim ja paksem tapeet osta. lausa lust panna võrreldes õhukese pabertapeediga :)

    VastaKustuta
  2. See lilla ei olnud riiulite vahel seistes sugugi mingi lemmik. Aga teised olid ka kas liiga moodsad või liiga kallid.
    See tapeet oli lihtsalt viimase minuti ost. Peaasi, et rõõmus, arvasin ma. Ja kuna ülejäänud tuba pidi niikuinii hele olema, võis üks sein tume tulla küll.
    Kusjuures see lilla ei olnud valgest sugugi paksem! Pigem õhem. Aga missugune plastilisus - uskumatu! Ja kui hästi ta allus! :)

    VastaKustuta
  3. Nagu öö ja päev! Enne ja nüüd siis :) Minule on see tapeet küll poes silma jäänud, väga efektne on. Ise otsin juba teist kuud efekttapeeti, mis ühevärvilise kahvatukollase juurde sobiks. Ostaks juba ükskõik mis hinnaga selle ühe või kaks rulli ära, kui vaid mõni tapeet mind südamest kõnetaks :(

    VastaKustuta